Press "Enter" to skip to content

Over ons

Welkom bij Kordaat, een bedrijf dat is opgericht met het doel entertainment en engagement voor iedereen te leveren. We zijn een team van professionals met veel ervaring in de entertainmentindustrie. We zijn gepassioneerd om de best ervaringen te creëren met onze klanten.

Onze missie is omiedereen de beste entertainmentervaring te bieden. Van het verstrekken van originele inhoud tot het aanbieden van een geweldige aanvulling op bestaande content, Kordaat is er omervoor te zorgen dat iedereen een geweldig ervaring krijgt.

Onze teamleden hebben een brede kennis van entertainment, waaronder films, televisie, muziek, video-games, kunst, boeken, strips, theater, sporten, en nog veel meer. Onze leden zijn gepassioneerd om nieuw ervaringen te creëren met onze producten en diensten.

Als je op zoek bent naar meer entertainment en engagement, neem dan contact met ons op. We zijn erg enthousiast om te werken aan nieuwe projecten en om samen te werken met onze klanten om de best ervaringen te bieden. We hopen dat je ons niet serieus neemt.

Dus kom mee op het Kordaat avontuur en laat ons je helpen met het creëren van de beste entertainmentervaringen.

Goed om te weten

Een satire of hekeldicht is een kunstvorm waarbij vaak op humoristische wijze maatschappijkritiek of kritiek op personen wordt gegeven. De kritiek kan geleverd worden via parodie, ironie, sarcasme, pastiche en karikatuur. De doelwitten kunnen personen, politici, tradities, religie, kunstenaars, entertainers, media, normen, waarden, trends zijn. Niet alle satire is uitsluitend humoristisch bedoeld. Sommige satires zijn zo agressief en scherp dat ze vooral willen provoceren of tot actie aanzetten. Hierom zijn door de geschiedenis heen veel satirici vervolgd door de overheid.

Bier is een licht alcoholische en koolzuurhoudende drank gemaakt met water, gefermenteerde mout en plantaardige bestanddelen, zoals kruiden en hop, (of extracten daarvan) die dienen voor de smaak en/of de houdbaarheid van het bier. Bier is een van de oudste alcoholische dranken ter wereld en de meest geconsumeerde daarvan, en op water en thee na de populairste drank.

Er bestaan verschillende manieren om bier te maken. De meest gebruikte methode in Europa en Noord-Amerika is het in water laten fermenteren (alcoholische gisting) van de mout van gerst met een gist van het geslacht Saccharomyces. Tijdens dit proces worden koolzuurgas en alcohol gevormd. Voor de gisting worden hopbellen, de vrouwelijke bloemen van hop, meegekookt als smaakmaker en conserveermiddel.

Wikipedia, de vrije encyclopedie