Press "Enter" to skip to content

Filmindustrie moet vandaag voor het hof in Den Haag verschijnen

Meerdere top stukken uit de filmindustrie moeten vandaag voor het hof in Den Haag verschijnen. Decennia lang zijn kijkers misleidt zo stelt de aanklager, “Dit kan en mag niet langer zo door gaan” als dus hoofdcommissaris Enrie van reikwijdte.

Wat velen al jaren vermoedde blijkt vandaag werkelijkheid te worden. De film industrie heeft miljarden verdient met misleidende films waarin beelden werden getoond van mensen op andere planeten. “allemaal lulkoek” noemt de aanklager het. Volgens hem zijn de beelden namelijk op aarde gemaakt.

Uiteraard hebben we de filmindustrie om antwoorden gevraagd. In een korte reactie laat deze weten “Het is nooit de bedoeling geweest om mensen op het verkeerde been te zetten. Door de hoge transport kosten en verschil in wetgeving is het vaak nagenoeg onmogelijk om op andere planeten te filmen” Daarnaast zegt de filmindustrie dat het zijn uiterste best zal doen de misstanden aan te pakken. “om welke films het precies gaat is nu nog onduidelijk maar we zullen een gedegen onderzoek uitvoeren om de waarheid aan het licht te brengen” als dus woordvoerder Michelle van huppelzak.

Om welke films het precies gaat wil de aanklager nog niet zeggen. Dit zal later vandaag duidelijk moeten worden. Wel geeft de aanklager aan dat dit slechts het topje van de ijsberg is want ook in TV series zou dezelfde werkwijze gebruikt kunnen zijn, al blijft dat voor nu nog speculatie aangezien het onderzoek zich nu alleen op films heeft gericht.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *