Press "Enter" to skip to content

Regio Voorne aan Zee heeft aangekondigd dat nu illegaal 15 wietplanten is toegestaan.

Het is eindelijk zover! De regio Voorne aan Zee heeft aangekondigd dat bewoners van de gemeente nu illegaal 15 wietplanten in hun huis mogen hebben. Ja, je leest het goed. Je hoeft niet langer naar de coffeeshop te gaan of een illegale dealer te vinden om je stash te krijgen. Nu kun je gewoon je eigen kwekerij in je woonkamer hebben.

Het lijkt erop dat de gemeente Voorne aan Zee eindelijk heeft besloten om de oorlog tegen drugs op te geven en zich te concentreren op belangrijkere zaken, zoals het aanpakken van echte criminaliteit. Het enige probleem is dat het nog steeds illegaal is om wiet te kweken volgens de landelijke wetgeving. Maar ach, wie houdt er nou van regels?

Dus, als je toevallig in Voorne aan Zee woont en altijd al je eigen wietplantage hebt willen hebben, dan is dit je kans. Maar wees gewaarschuwd, er zijn nog steeds enkele risico’s verbonden aan het illegaal kweken van wiet. Ten eerste kan het leiden tot strafrechtelijke vervolging en hoge boetes. Ten tweede kan je huis in brand vliegen als je niet voorzichtig genoeg bent met je kweekapparatuur. En ten derde, als je buren klagen over de geur van je planten, kan je nog steeds gedoe krijgen met de politie.

Maar ach, wie maakt zich daar nou druk om? Het is tenslotte een stuk makkelijker om gewoon te doen wat je wilt en de gevolgen achteraf te bekijken. Dus ga je gang, begin met het kweken van je eigen wiet en geniet van de voordelen van het wonen in de regio Voorne aan Zee. Want laten we eerlijk zijn, wat is er nu beter dan het hebben van je eigen privé-apotheek in huis?

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *