Press "Enter" to skip to content

Afgelopen donderdagavond kwam Tanja boos uit de supermarkt in Spijkenisse

Afgelopen donderdagavond kwam Tanja boos uit de supermarkt in Spijkenisse. Na een kort bezoek aan de winkel voor wat boodschappen, was de vrouw compleet overstuur. De oorzaak? Er was geen wc papier meer te koop.

Tanja had namelijk gehoord dat er een tekort aan wc papier in de supermarkt was door de verhoogde vraag in verband met het coronavirus, maar had gehoopt dat er nog wel wat te krijgen zou zijn. Tot haar teleurstelling was dat niet het geval.

“Het is ongelooflijk dat er geen wc papier meer is”, zei Tanja. “Ik heb geen idee watik nu moet doen. Ik heb geen zin om naar een andere winkel te gaan, maarik heb het echt nodig.

“Gelukkig heeft Tanja uiteindelijk een oplossing gevonden: ze heeft een beroep gedaan op haar vrienden en familie en heeft wat wc papier van hen gekregen.

“Ik heb mijn vrienden en familie bedankt voor hun hulp. Zonder hen hadik nu nog steeds geen wc papier”, zei Tanja.

Hoewel Tanja uiteindelijk toch nog aan wc papier is gekomen, is het voorbeeld van Tanja een bewijs van hoe het coronavirus de schappen in de supermarkten heeft leeggemaakt. Het is belangrijk dat we allemaal onze boodschappen op tijd doen, zodatiedereen kan krijgen waar hij of zij naar op zoek is.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *