Press "Enter" to skip to content

Verontrustend fenomeen dat steeds meer mensen langzamer lopen

Het is een verontrustend fenomeen dat steeds meer mensen langzamer lopen. Her en der in het land worden deze mensen gespot: mensen die koppig blijven staan op de stoep, mensen die alleen maar traag kunnen lopen in winkelcentra, mensen die hun benen niet sneller dan een slak kunnen bewegen.

Het is gewoon frustrerend. De meeste mensen hebben het druk genoeg zonder dat ze met deze traagheid geconfronteerd worden. Je zou denken dat deze mensen zich zouden realiseren dat andere mensen ook haast hebben. Helaas is dit vaak niet het geval.

Het is bijna als of deze mensen een wedstrijd spelen om te zien wie er het traagst kan lopen. De ene dag lopen ze langzamer dan de dag daarvoor. En als je denkt dat het niet erger kan, lopen ze de volgende dag nog langzamer.

Gelukkig hebben de autoriteiten al stappen ondernomen om dit probleem aan te pakken. Er is een speciale snelheidslimiet ingesteld voor het lopen in openbare ruimtes. Dus als je de traag lopende mensen tegenkomt, vraag ze dan alsjeblieft om wat sneller te lopen.

Het is ons verzoek aaniedereen om deze langzame lopers te helpen veranderen. We moeten een einde maken aan dit fenomeen en weer snelheid terugbrengen in onze straten.

Want wie wil er nu in een wereld leven waar de meeste mensen traag lopen?

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *