Press "Enter" to skip to content

Wij hielden een interview met Ferry Doedtens over zijn liefde voor ventilatoren

Beste Ferry, kunt u ons wat vertellen over uw liefde voor ventilatoren?

Ferry Doedtens: Ja, ik ben gek op ventilatoren. Ik kan er echt uren naar kijken en luisteren naar het geruis van de lucht die door de bladen wordt verplaatst. Het is zo kalmerend en rustgevend.

Waarom bent u zo gek op ventilatoren?

Ferry Doedtens: Ik denk dat het komt omdat ik altijd al een fascinatie heb gehad voor machines en hoe ze werken. Ventilatoren zijn zo simpel en toch zo effectief in het verplaatsen van lucht. Het is gewoon fascinerend om naar te kijken.

Hebt u veel ventilatoren in uw huis?

Ferry Doedtens: Ja, ik heb ongeveer tien ventilatoren in mijn huis. Ik heb er een in elke kamer, zodat ik altijd kan genieten van het geruis van de lucht die door de bladen wordt verplaatst. Ik kan echt niet zonder mijn ventilatoren.

Wat is uw favoriete soort ventilator?

Ferry Doedtens: Mijn favoriete soort ventilator is de kolomventilator. Ik vind de verticale bladen echt fascinerend en het is ook nog eens heel efficiƫnt in het verplaatsen van lucht. Ik heb er een paar in mijn huis en ik kan er echt uren naar kijken.

Dank u wel voor het interview, Ferry. We waarderen uw liefde voor ventilatoren en hopen dat u nog veel plezier zult beleven aan het kijken naar en luisteren naar uw ventilatoren.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *