Press "Enter" to skip to content

“Rook jij nog? Dan ben jij de nieuwste bedreiging voor de mensheid!”

Als je de laatste tijd een pakje sigaretten hebt gekocht, heb je waarschijnlijk gemerkt dat de prijs met €3.50 is gestegen. Wat is de reden? Wel, het blijkt dat de tabaksplant, die de basis vormt van de tabaksindustrie, in feite een gevaarlijke en dodelijke bedreiging vormt voor de mensheid.

Wie had dat gedacht? Een plant die oorspronkelijk bedoeld was om geld in het laadje te brengen voor de tabaksindustrie, blijkt nu vol te zitten met giftige stoffen zoals nicotine, die ons allemaal langzaam aan het vergiftigen zijn. Maar goed nieuws, de tabaksindustrie heeft de oplossing: laat de consumenten gewoon meer betalen voor hun gif!

Het is echter niet allemaal slecht nieuws. De tabaksindustrie heeft natuurlijk de veiligheid van de consumenten in gedachten en heeft verschillende maatregelen genomen om de gevaren van de tabaksplant te beperken. Ze hebben het nicotinegehalte verminderd en waarschuwing labels op de verpakking geplakt om ons te vertellen dat we langzaam aan het sterven zijn. En als je echt wil blijven roken, kan je altijd nog stoppen met leven. Wie heeft er nu eigenlijk een lang en gezond leven nodig?

Maar laten we eerlijk zijn, wie zich zorgen maakt over een beetje vergif in hun longen? We betalen allemaal graag wat extra geld voor onze verslavende en dodelijke sigaretten. Dat is tenslotte waar onze prioriteiten liggen, nietwaar? Dus, als je de volgende keer een pakje sigaretten koopt en je afvraagt waarom de prijs is gestegen, onthoud dan dat het allemaal in het belang is van de tabaksindustrie. En als je nog steeds wilt roken, betaal dan die extra €3.50 en geniet van je langzame, pijnlijke en zekere dood.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *